Uvodna reč redakcije

U medijskom mraku koji se poslednjih godina sve više produbljuje, gašenjem jednog po jednog lokalnog medija, najveći gubitnici su građani kovinske opštine. Po Zakonu o javnom informisanju sve su lokalne samouprave dužne da izdvajaju sredstva za informisanje javnosti, a sada, u ime te javnosti, odlivaju se milioni dinara izvan granica ove opštine, pri čemu i dalje oni koji u ovoj opštini žive i rade ne znaju gde da se obaveste o isključenjima struje, radovima na vodovodnoj mreži, gde da izađu petkom uveče, šta se u njihovoj opštini dešava i tako dalje.

Poštovani sugrađani, naša je misija da vratimo ovoj opštini medijski prostor za sve te informacije. Pokrenuli smo ovaj portal da bi smo uz mnogo entuzijazma i privrženosti lokalnoj sredini, bili servis svih vas.

Na ovom portalu nema mesta za bilo kakve diskriminacije, razdvajanja, podele. Živimo zajedno, delimo iste ulice, delimo istu vodu, iste brige brinemo, zato je svima nama jednako važno da taj život koji ovde živimo bude uređen po našoj meri. Na ono što nije, ukazivaćemo kritički, bez priviligija i udvorištva, bez populizma i želje da se dopadnemo. Naš je posao i obaveza da radimo po Zakonu, po savesti i moralnim principima.

Kako smo tek na početku, svaka pomoć i podrška će nam dobro doći. Ne samo u pohvalama i priči o nama, već i u nekoj vrsti čitalaca reportera, kritičara i saradnika.

U nadi da ćemo vratiti kovinskoj javnosti Zakonom dato pravo na informisanost, pozivamo vas da nas čitate i pratite.

S poštovanjem i zahvalnošću,

redakcija portala

Kovinske.info

Podeli vest:
4.6 16 votes
Oceni
guest
2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Darko
Darko
11 months ago

Srećan početak i da potraje dugo!

Olja
Olja
11 months ago

Srećno!