5. muzički festival Tvrđava muzike

11. 07. 2024. – “Tvrđava muzike”, najiščekivaniji muzički događaj godine, vraća se jači nego ikad pre! Ovogodišnje izdanje festivala obećava nezaboravno iskustvo uz vrhunske izvođače, spektakularne nastupe i fenomenalnu atmosferu.

Festival će biti održan od 9. do 11. avgusta 2024. godine, u Malom gradu Smederevske tvrđave.

Ovogodišnja “Tvrđava muzike” će biti više od običnog festivala. Uživaćete u jedinstvenom spoju muzičkih žanrova, od popa, roka do elektronike i alternativne muzike. Nastupiće neka od najvećih imena domaće i međunarodne muzičke scene, garantujući raznovrsnost i vrhunski kvalitet.

Na festivalu će nastupiti sledeći izvođači:

9. avgust 2024.

Mali grad Smederevske tvrđave u 21.00

KAL

Električni ritam nastao kombinacijom romske muzike sa svingom, džezom, bluzom, popom donose jedan sasvim nov i originalan zvuk koji se prima od prvog do poslednjeg akorda.

Mali grad Smederevske tvrđave u 22.30

RAMBO AMADEUS

Njegove pesme kombinuju satirične tekstove o prirodi običnog čoveka i besmislenosti lokalne politike, a koristi i mešavinu muzičkih stilova (razvijajući se do „drum’n’bass“ zvuka u novijim delima, ali dodajući mnogo elemenata turbo-folka u ranijim radovima), kao i pošalice na sopstveni račun.

10. avgust 2024.

Mali grad Smederevske tvrđave u 21.00

ZOE KIDA

Muzički stil Zoe Kida predstavlja vešt spoj elemenata soul, r’n’b, funk, pop, afro žanrova i aktuelnih muzičkih trendova i tendencija.

Mali grad Smederevske tvrđave u 22.30

IDA PRESTER I LOLOBRIĐIDA

Ida Prester i Lolobriđida je elektro pop bend poznat po neverovatnoj energiji živih nastupa. Plesni ritmovi pulsirajući basevi, neobični tekstovi i harizmatična Ida Prester odvešće vas na putovanje od diska 80-ih, preko furioznog panka do letnjih morskih terasa. Obucite plesne cipele, pronađite šljokice i leptir mašne i pripremite se za veče plesa!

11. avgust 2024.

Mali grad Smederevske tvrđave u 21.00

RATKO ZJACA – VID JAMNIK EUROPEAN QUARTET

Mali grad Smederevske tvrđave u 22.30

PARTIBREJKERS

Partibrejkers su legendarna rok grupa iz Beograda koja se smatra jednom od najboljih na području bivše Jugoslavije.

Tvrđava muzike je više od muzike. To je prilika da se upustite u muzičku avanturu uz najbolje izvođače i osetite pravu festivalsku energiju.

U prodaju će biti pušteni samo kompleti ulaznica za sva tri dana po promo ceni od 1500 dinara, pa budite spremni da osigurate svoje mesto na ovom vrhunskom muzičkom događaju. Jednodnevne ulaznice će biti puštene u prodaju od 25. jula i iznosiće 800 dinara.

Pratite naše zvanične kanale na društvenim mrežama kako biste bili u toku sa svim najnovijim informacijama i ekskluzivnim najavama.

Tvrđava muzike 2024. – festival koji se ne sme propustiti! Označite datum u kalendaru i pripremite se za muzičko putovanje koje će vam oduzeti dah.

Vidimo se na Tvrđavi muzike!

Priredile Kovinskeinfo

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments