Još malo za Valentinu

Humanitarna organizacija „Kovin-humano srce“ uključena je u akciju prikupljanja pomoći za malu Valentinu Šajn, koja boluje od teškog oblika skolioze. Kako stoji u njihovom obraćanju članovima, potrebno je još malo da se ostvari cilj. Poziv za pomoć prenosimo sa njihove fejsbuk stranice, a apel upućujemo svima koji mogu da se uključe i pomognu.

„Nadahnuti vašom neizmernom dobrotom i podrškom, želimo da podelimo sjajne vesti. Zajedno, uz vašu velikodušnost i podršku, uspeli smo da prikupimo više od polovine potrebne sume za malu Valentinu i njenu magnetnu rezonancu. Ovaj uspeh je rezultat vaše saosećajnosti i spremnosti da pomognete, za šta vam od srca zahvaljujemo.

Međutim, iako smo veoma blizu cilja, još uvek nedostaje taj poslednji korak. Potrebna nam je samo mala suma da bismo dostigli naš cilj i obezbedili Valentini potrebnu medicinsku negu. U ovom trenutku, kada smo se približili krajnjem datumu za prikupljanje sredstava, molimo vas, zajedno sa roditeljima male Valentine, da se udružimo još jednom i pružimo joj tu poslednju priliku za ozdravljenje.

Valentina se oslanja na našu podršku, i uprkos jakim bolovima koje trpi, ona ostaje hrabra i snažna. Njena nevinost i volja da se izbori sa svim preprekama su pravi podsetnik da je zajednička snaga i ljubav ono što nas pokreće.

Molimo vas da podelite ovaj apel sa svima koje znate, jer svaka mala donacija može napraviti veliku razliku. Vaša podrška će značiti svet za Valentinu i omogućiti joj da ima svetliju budućnost.

Verujemo u snagu naše zajednice i u vašu dobrohotnost. Hvala vam što ste uz nas i što činite sve što možete da olakšate detinjstvo male Valenine.

Ziro račun udruženja 200-3471250101855-38 svrha uplate DONACIJA ZA VALENTINU SAJN

S najiskrenijom zahvalnošću,

Vas AD tim Kovin humano srce“

Podeli vest:
5 1 vote
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments