Kovin: Automobilom udario u biciklistu

18.04.2024. – U Kovinu je juče došlo do saobraćajne nezgode, koja se dogodila oko 09,00 časova u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo i bicikl. Ista se dogodila na raskrsnici ulica Nemanjine i 29. Novembra. Do saobraćajne nezgode je došlo usled neustupanja prvenstva prolaza u regulisanoj raskrsnici saobraćajnim znakovima, od strane vozača putničkog motornog vozila. Vozač bicikla je zadobio telesne povrede. Javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu se izjasnio da protiv vozača putničkog motornog vozila podnese krivičnu prijavu za ugrožavanje javnog saoobraćaja iz člana 289. stava 3. KZ RS, kaže se u saopštenju Policijske uprave Pančevo.

Po našim saznanjima nastradali biciklista je M.J. iz Kovina, koji je zbog povrede oka primljen na Vojno medicinsku akademiju u Beogradu. Identitet vozača nam nije službeno potvrđen.

Podsetimo da je samo nedelju dana ranije na putu ka Šumarku došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je takođe jedno lice teže povređeno, a do udesa je došlo tokom vožnje motorima grupe mladića, kako nam nezvanično kažu bliski prijatelji učesnika nesrećnog slučaja. O više detalja od nadležne službe policije.

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments