Na Kraljevcu u Deliblatu održan „Kup Kovina“

U subotu, 07. oktobra održan je tradicionalni „Kup Kovina“, takmičenje u sportskom ribolovu za seniore, udicom na plovak, a u organizaciji Kluba sportskih ribolovaca „Dunavac 2020“. Učešće na ovom takmičenju uzelo je 9 ekipa i to iz Beograda, Pančeva, Smedereva, Smederevske Palanke, Aranđelovca, Batočine i dve domaće ekipe Kovin I i Kovin II.

Ekipa Kovin II u sastavu Marija Lukić, Saša Lukić i Ivica Jovčić ubedljivo je osvojila prvo mesto sa ulovom od 9.195 gr. ribe. Jovčić je pojedinačno, od 27 takmičara, bio najbolji takmičar i pobednik staze sa ulovom od 3.285 gr. ribe.

Dodela nagrada i svečani ručak organizovan je u prostorijama USR „Deliblatsko jezero“. Posebnu zahvalnost na pomoći oko organizovanja takmičenja, KSR „Dunavac 2020“ upućuje trgovinskom preduzeću AD „Podunavlje“, mesari „Plavi Dunav“ i lokalnoj samoupravi.

Ekipu KSR „Dunavac 2020“ već je sutradan čekalo još jedno takmičenje. Naime u nedelju, 08. oktobra na Kupu Smedereva uz učešće 11 ekipa, KSR „Dunavac 2020“ osvojila je zavidno treće mesto. Do kraja sezone naš tim očekuju još dva gostovanja i to 14. oktobra u Kragujevcu i 15. oktobra u Smederevskoj Palanci. BISTRO.

M. Ljiljanić

Podeli vest:
5 1 vote
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments