Ne može se bukom zaustaviti progres: saopštenje OOSNS Kovin

Od 250 poslanika koliko ima Narodna Skupština Republike Srbije, Srpska napredna stranka sa svojim koalicionim partnerima i onima koji je podržavaju ima ubedljivu većinu. No, kao da se ne osećaju dovoljno nadmoćno za izglasavanje odluka i pored tolike prednosti, pa se lokalni odbori Srpske napredne stranke trude da pokažu da podrška postoji i izvan doma Parlamenta.

Tako je saopštenjem, koje je dostavljeno nekim medijima, Opštinski odbor SNS Kovin uputio podršku predsedniku države Aleksandru Vučiću i politici koju on sprovodi sa svojim saradnicima i upozorila na to kako opozicija u Skupštini pokušava da omete donošenje nekih odluka i akata.

U saopštenju OO SNS se kaže između ostalog:

„Nedoličnim ponašanjem, ometanjem govornika, zviždanjem, udarenjem u klupe, opozicija je pokušala da izvrši opstrukciju rebalansa budžeta i spreči povećanje plata i penzija građanima Srbije, isplatu pomoći za decu starosti do 16 godina od deset hiljada dinara, povećanje subvencija za poljoprivrednike sa devet na osamnaest hiljada dinara, potom povećanje budžeta za lečenje bolesne dece i izgradnju brzih pruga i saobraćajnica.

Bezuspešni u svojim namerama, nisu uspeli, da urade ono što su zamislili.

Republika Srbija, predsednik Aleksandar Vučić kao i narodna skupština Republike Srbije, će nastaviti da rade na razvoju Srbije u svim segmentima, kako bi građanima Srbije, obezbedili što bolji život.

OO SNS Kovin pruža, apsolutnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije u borbi za bolju budućnost građana Srbije, izgradnju puteva, pruga, škola, vrtića, fabrika, bolnica, za bolji životni standard i bolji život svakog građanina.

Živela Srbija, živeo predsednik Aleksandar Vučić, sa kojim idemo zajedno u nove pobede!“, saopštio je OO SNS Kovin.

V. Živkov

Podeli vest:
2.6 5 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments