Ribolov: Marija Lukić ubedljivo prva na Državnom prvenstvu

24. 06. 2024. – Proteklog vikenda, 22. – 23. juna, održano je Državno prvenstvo u sportskom ribolovu, udicom na plovak, u kategoriji dama. Ovo je ujedno 1. i 2. kolo državnog prvenstva za izbor takmičarki u reprezentaciju Srbije. Učestvovalo je devet takmičarki iz cele Srbije. Oba dana takmičenja ubedljive pobede odnela je naša takmičarka Marija Lukić inače članica i predsednica kluba sportskih ribolovaca „Dunavac2020“ Kovin.

Marija Lukić, pobednica

– I pored velike vrućine takmičarke su pokazale izvandredno umeće, jer su ulovile u proseku oko četiri kilograma ribe. Svim damama čestitam na učešću i osvojenim bodovima, a naročito Mariji koja je zauzela ubedljivo prvo mesto. Sledeća dva kola su početkom septembra i nadamo se da će naša Marija po peti put zaredom osvojiti titulu državnog prvaka i još jednom se izboriti za ulazak u reprezentaciju Srbije, kaže Ivica Jovčić iz KSR „Dunavac2020“.

Državno prvenstvo je organizovao KSR „Dunavac2020“ Kovin uz nesebičnu i veliku pomoć Udruženja sportskih ribolovaca „Deliblatsko jezero“ Deliblato i SRP „Kraljevac“.

M. Ljiljanić

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments