SBPB: Lajflajn Čikago pomogao renoviranje kupatila na psihorehabilitacionom odeljenju

Humanitarna organizacija Lajflajn Čikago, čiji je pokrovitelj Njeno Kraljevsko Visočanstvo i Fondacija NJ.K.V. Princeze Katarine nastavili su da pomažu Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti „Kovin“ kompletnim renoviranjem kupatila u Psihorehabilitacionom odeljenju.

Sredstva za izvođenje ovih obimnih radova omogućena su velikodušnom donacijom Fondacije Džona i Mildred Medić Vučenić, a posredstvom Fondacije NJ.K.V. Princeze Katarine i humanitarne organizacije Lajflajn Čikago. Ovo renoviranje, koje je inače nastavak podrške ovoj zdravstvenoj ustanovi, obuhvatilo je potpunu rekonstrukciju dva velika kupatila i jednog malog klasičnog, sa ukupno devet tuš kabina, sedam toaletnih kabina i deset lavaboa. Podsećanja radi, Fondacija Vučenić je do sad u više navrata pružila pomoć bolnici u Kovinu.

Nastavljamo da pomažemo Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Kovinu kako bi pacijenti imali najbolje moguće uslove tokom lečenja i oporavka. Veoma sam zahvalna Fondaciji DŽona i Mildred Medić Vučenić i Lajflajn Čikagu što su ponovo pokazali veliku predanost i posvećenost u pružanju pomoći onima kojima je potrebna. Zahvaljujući našim divnim ljudima iz dijaspore i njihovoj velikodušnosti, pacijenti bolnice u Kovinu imaju mnogo lepši ambijent i bolje uslove za život,“ izjavila je NJ.K.V. Princeza Katarina.

Dr Jovanka Petrović, specijalista psihijatrije, v.d. direktorka bolnice, zahvalila je Fondaciji Džona i Mildred Medić Vučenić, NJ.K.V. Princezi Katarini i humanitarnoj organizaciji Lajflajn Čikago u ime svih pacijenata i svih zaposlenih Psihijatrijske bolnice u Kovinu na ovoj vrednoj donaciji i doprinosu njihovom radu. Dodala je da je poboljšanje i modernizacija uslova u bolnici od suštinskog značaja za kvalitetnije lečenje pacijenata ove bolnice.

PR SBPB K.Bogunović

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments