SSŠ „Vasa Pelagić“: Virtuelna šetnja kroz proslavu dana škole, svaremeni način promocije

https://www.vasapelagickovin.edu.rs/index.php/novosti/120-novosti-2023-2024/1260-dan-skole-i-nedelja-puna-aktivnosti

29.05.2024. – Povodom dana škole sadašnjim i budućim đacima, kreativni tim srednje stručne škole „Vasa Pelagić“ na svoj sajt postavio je interaktivni infografik, koji je vodio sve posetioce kroz aktivnosti i sadržaje osmišljenje za ovogodišnju višednevnu proslavu. To nije samo puka najava i opis događaja, to je savremeni način komuniciranja putem tača, klika, prozora i brzih poruka, kreiranih zanimljivo, veselo, onako kako je mladima, kojima je pre svega namnjeneo, i najprivlačnije.

Tako posetilac sajta klikom na link dobija pristup jednoj interaktivnoj tabli na kojoj je po datumima opisana aktivnost, ali iz koje budući đaci mogu da saznaju na koji se način sve odvija nastava i za šta se sve učenici ovde osposobljavaju.

Za razliku od decenija ranije kada je poljoprivredna škola bila škola iz nužde, već dugo ona to nije, jer odavde izlaze turizmolozi, kuvari, cvećari, konobari, varioci, mehaničari, obučeni za veoma tražena zanimanja. Učenici ove škole tokom svog praktičnog rada deo su dešavanja u gradu i okolini, traženi i cenjeni, a svo to znanje stiču u lepom i kreativnom ambijentu.

Klikom na link otkrićete o kako je protekla praznična nedelja.

Dan škole i nedelja puna aktivnosti… (vasapelagickovin.edu.rs)

V.Ž.

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments