Fudbal: Na stadionu Radničkog bez golova, veliki poraz OFK Kolonije.

18. 09. 2024. – U 5. kolu lige PFL Pančevo na gradskom stadionu u Kovinu fudbaleri Radničkog odigrali su meš protiv ekipe Spartak 1911 iz Debeljače na kome nije bilo golova 0:0. Radnički se trenutno nalazi na 5. mestu na tabeli sa 8 bodova. U narednom kolu Radnički će odigrati meč u gostima protiv ekipe Banatul. Utakmica će se odigrati u subotu, 21. septembra sa početkom od 16:00 časova.

U Drugoj južnobanatskoj ligi završeno je 4. kolo u kojem je odigran i opštinski derbi. U opštinskom derbiju sastali su se Proleter iz Mramorka i Omladinac iz Deliblata, pobednika nije bilo, a bodovi su podeljeni, ovaj meč završio se rezultatom 1:1. BSK Bavanište je na svom terenu savladao ekipu Radnički iz Barande rezultatom 4:3. OFK Kolonija je neslavno prošla na gostovanju u Vojlovici protiv ekipe OFK Mladost izgubivši rezultatom od 7:0.

Od klubova iz naše opštine najbolje se kotira na tabeli BSK Bavanište koje je na 4. mestu, Proleter iz Mramorka je na 6. mestu, a Omladinac iz Deliblata je na 7. mestu do se na predposlednjem mestu nalazi OFK Kolonija. U narednom 5. kolu sastaju se OFK Kolonija i Proleter, Borac Sakule i BSK Bavanište, Omladinac i Jugoslavija Jabuka. Sve utakmice se igraju u nedelju, 22. septembra sa početkom u 16:00 časova.

M. LJ.

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments