Potpredsednica pokrajinske vlade obišla radove na bazenu

19.09.2024. –Potpredsednica Vlade AP Vojvodine i predsednica Saveta za praćenje lokalnog ekonomskog razvoja na teritoriji Vojvodine, Sandra Božić, boravila je prošle sedmice u Kovinu i tom prilikom na radnom sastanku sa rukovodstvom Opštine upoznala se sa projektima lokalne samouprave i planovima za naredni period. Božić je predočila predsednici opštine Violeti Ocokoljić i saradnicima mogućnosti za dalje unapređenje saradnje kroz projekte značajne za Kovin, u kojima bi Pokrajinska vlada mogla da doprinese u realizaciji.

Sandra Božić je obišla završne radove na zatvorenom poluolimpijskom bazenu i autokampu u Kovinu, Kako stoji u vesti na sajtu Pokrajinske Vlade, „projekat izgradnje bazena na zatvorenom sa autokampom predstavlja najveću investiciju na teritoriji opštine Kovin što će doprineti pozicioniranju na turističkoj mapi Vojvodine.“

Na kraju obilaska, Božić je rekla da se nada skorom završetku radova na izgradnji, te uspešnom radu budućeg sportsko-rekreativnog centra koji će biti jedinstven u Južnobanatskom okrugu.

Informativna služba opštine Kovin

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments