Fudbal: Radnički posle niza pobeda, poražen u Grebencu; OFK Kolonija i dalje bez bodova

15. 10. 2024. – U 9. kolu lige PFL Pančevo domaći Vulturul iz Grebenca uspeo je da savlada FK Radnički Kovin rezultatom 3:1 (2:0). Kvalitetniju igru u ovom meču pokazali su domaći fudbaleri Vulturula što se videlo već u drugom minutu meča kada su i postigli prvi gol. Posebno su imali kvalitetniji napad što je rezultiralo da se prvo poluvreme reši u njihovu korist sa dva gola prednosti. U drugom poluvremenu probudio je nadu za Radnički Jovan Vukajlović svojim golom u 49. minutu kada smanjuje prednost na 2:1. Međutim iako je Radnički napadao konačan rezultat postavio je Aleksandar Rudić u 76. minutu. Radnički je posle ovog poraza i dalje na 5. mestu na tabeli sa 17 bodova. U narednom kolu FK Radnički dočekaće na svom terenu ekipu Ševac iz Kusića koja ima dva boda prednosti u odnosu na Radnički. Utakmica se igra u subotu, 19. oktobra sa početkom u 15:00 časova.

U Drugoj južnobnatskoj ligi „Zapad“ odigrano je 8. kolo u kome su BSK Bavanište i Proleter iz Mramorka uzeli po tri boda. BSK Bavanište savladao je na svom terenu ekipu Jugoslavija iz Jabuke rezultatom 4:1 dok je Proleter takođe na svom terenu savladao ekipu Voja Gačić iz Pančeva rezultatom 5:1. Omladinac iz Deliblata odigrao je utakmicu u Vojlovici sa nerešenim ishodom 1:1 protiv ekipe OFK Mladost. OFK Kolonija i u ovom kolu ostaje bez bodova jer je na svom terenu poražena od ekipe Jedinstvo Stević iz Kačareva rezultatom 1:3. BSK Bavanište je na drugom mestu na tabeli sa osvojenih 15 bodova, bod manje ima Omladinac koji je na trećem mestu, a na četvrtom mestu je Proleter sa 13 bodova. OFK Kolonija je i dalje na začelju tabele sa osvojena dva boda. U narednom kolu Proleter gostuje ekipi Borac iz Sakula, BSK Bavanište gostuje ekipi Voja Gačić iz Pančeva dok će opštinski derbi odigrati Omladinac i Kolonija. Sve utakmice se igraju u nedelju, 20. oktobra sa početkom u 15:00 časova.

Podsećamo da se u sredu, 16. oktobra sa početkom od 16:00 časova na stadionu Radničkog u Kovinu igra finale Kupa opštine Kovin. Meč će odigrati Proleter iz Mramorka i Omladinac iz Deliblata.

M. LJ.

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments