Bavanište demantuje Mramorak: Nismo dobili ništa već godinama

Na tekst http://Lonci i kante za kišnicu u školi u Mramorku. Od sve pomoći opština poslala inspektora, čije rešenje ne poštuje, niti se oglašava reagovala je danas direktorka Osnovne škole „Bora Radić“, Nada Sapundžija, navodeći da nisu tačni navodi direktorke škole u Mramorku, da su neke škole, a konkretno u ovom slučaju Bavanište, „dobijale sredstva po raznim osnovama u cilju rekonstrukcije ili adaptacije svojih objekata (primer škola u Bavaništu i škola u Dubovcu više puta)“.

-Godinama nismo ništa dobili za rekonstrukciju i sanaciju naših problema, kojih nije malo. Osamdeset odsto naše stolarije je u stanju raspadanja, većina prozora se ne može otvoriti ili se teško i rizično otvaraju. Sve je to još iz sedamdesetih godina prošlog veka. Zbog toga što je to tako trošimo i mnogo više gasa za grejanje. Tek sad nam je usvojen projekat i trebalo bi da nam to bude sanirano sledeće godine, – kaže Nada Sapundžija.

Ova reakcija navela nas je da istražimo koliko je koja škola poslednjih deset godina dobila za investicije u ozbiljnije rekonstrukcije i održavanje objekata u kojima realizuju nastavni proces. Čim dobijemo odgovore, prenećemo na ovim stranicama. Kako se stvari odvijaju, čini se da će realnije biti pitanje ko je dobio manje, nego ko je od koga više dobio?

V. Živkov

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] sredstva za sanaciju škole u Dubovcu i za zamenu stolarije i sanaciju problema u Bavaništu. Bavanište demantuje Mramorak: Nismo dobili ništa već godinama – Kovinskeinfo.rs Ali, ne gradi se od temelja, samo se rade stvari koje svaki dobar domaćin radi na svojoj kući: […]