Program podrške: Heroji u zelenoj boji! Poziv neformalnim grupama

05.03.2024 – Mladi istraživači Srbije su u okviru petogodišnjeg projekta „Zajedno za životnu sredinu“, objavili poziv za podnošenje projektnih ideja za program podrške „Heroji u zelenoj boji!“ Program je otvoren za aktiviste za zaštitu prirode, koji su organizovani kroz neformalne grupe građana širom Srbije. Ovo je prvi, od ukupno četiri godišnja ciklusa, koji će se odvijati do avgusta 2027. godine. 

Ukoliko ste spremni da se aktivno angažujete u zaštiti prirode, očuvanju zaštićenih područja i prilagođavanju na klimatske promene, ovo je prilika da svoje ideje sprovedete u delo. Na poziv „Heroji u zelenoj boji“ mogu da se prijave neformalne grupe građana, sastavljene od najmanje 5 pojedinaca ali dele zajednički cilj i imaju zvaničnog predstavnika ili predstavnicu grupe.

Heroji u zelenoj boji!“ će u 2024. godini podržati 10 neformalnih grupa, od kojih svaka može da dobije sredstva u maksimalnom iznosu do 2.300 dolara (USD) po projektu. Detaljnije smernice o uslovima učešća na program podrške “Heroji u zelenoj boji!” i obrasce za prijavu, pronaći ćete na stranici projekta  zajednozazivotnusredinu.rs i na sajtu Mladih istraživača Srbije. 

Mladi istraživači Srbije će na onlajn info sesiji, koja će biti održana 07. marta 2024. godine sa početkom u 12 časova pružiti informacije o Programu podrške “Heroji u zelenoj boji”.  Da  biste  učestvovali  na infosesiji,  potrebno je da se prijavite  putem LINKA.  

Sve dodatne informacije i pitanja o programu možete poslati na imejl adresu  zeleniheroji@mis.org.rs  najkasnije do 13. marta 2024. godine.

Rok za podnošenje projektnih ideja je 17. mart 2024. godine do kraja dana. Više informacija o uslovima poziva može se naći na sajtu „Zajedno za životnu sredinu “.

Budite “Heroji u zelenoj boji!”

M. LJ.

Podeli vest:
5 1 vote
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments