SSP i sindikat Sloga u Kovinu razmotrili mogućnosti obnavljanja rada opštinskog odbora

Ukoliko se prema planu koji se juče mogao čuti, obnovi rad opštinskog odbora Stranke slobode i pravde, na kovinskoj političkoj sceni pred očekivane izbore, biće još jedna aktivna politička stranka. Tako je bar najavljeno prilikom susreta predstavnika Udruženih sindikata Sloga, koju je ispred glavnog odbora predstavljao Željko Veselinović, a ispred kovinskih sindikata poverenica Sanja Ljuba i predsednika Izvršnog odbora SSP Velibora Pavlovića, juče u našem gradu.

Nekoliko dana ranije najavljen je dolazak potpredsednice SSP i narodne poslanice Marinike Tepi,, ali je ona zbog drugih obaveza bila sprtečena da dođe.

Sastanak u Kovinu upriličen je na inicijativu predstavnice sindikata „Sloga“ za Kovin, Sanje Ljube, na kojem su dogovoreni dalji koraci koji treba da se urade do samog osnivanja odbora SSP, a bilo je reči i o reviziji postojećeg članstva i učlanjivanju novih. Govorilo se i o dinamici rada jer još uvek se ne zna da li će izbora biti u decembru ili ipak na proleće. Željko Veselinović na čelu je Odbora za rad i radne odnose u okviru Stranke slobode i pravde.

Željko Veselinović
Velibor Pavlović

M. Ljiljanić

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments