Petar Peca Popović po drugi put među Kovincima

Posle izuzetne književne večeri na kojoj je Petar Peca Popović, novinar, muzički urednik, publicista, u julu promoviosao svoje knjige, sa posebnim osvrtom na poslednju „Treća strana ploče“, brojni ljubitelji muzike, umetnosti i sećanja na neka druga vremena, poželeli su da se sve desi još jednom. Vlasnik kafića u Kovinu, Milan Bata Stojić i direktorka Biblioteke Ivana Jovanov, ubedili su velikog Pecu da neće biti previše ako u kratkom roku dođe ponovo.

Tako je za subotu 16. septembar zakazano jedno sasvim drugačije veče u kafeu Mis u Kovinu, na kome će Peca Popović pričati o svojim susretima, ljudima koji su obeležili i njegov život, ali i naš i jednu epohu. Promovisaće svoje knjige, pratiće ga Sale Branković i Žare Petrović uz vokalnu solistkinju Natali Prijović.

Ono što je povod cele priče jeste jedan portret koji je naša umetnica Slavica Mosurović naslikala pre nekoliko godina s namerom da mu ga pokloni. Nažalost, bolest je u tome sprečila, Slavica sada svojim kistom boji neke druge dimenzije, ali je portret ostao i biće uručen velikom magu muzičke produkcije Peci Popoviću, baš u subotu.

Eto razloga da od 19 sati budete u kafeu Mis u Kovinu, jer predstoji nam jedno sasvim drugačije veče.

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments