Fini momak iz komšiluka iznenadio. Zamenik predsednice opštine Kovin vozio pod dejstvom narkotika

20.06. 2024. – „Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu isključili su iz saobraćaja
četrdesetdvogodišnjeg vozača „audija“, koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih
supstanci.
Vozač je bio zadržan do 12 časova i protiv njega će biti podneta odgovarajuća
prekršajna prijava.“

U ovako svedenom odgovoru na naše pitanje da li je tačno da je saobraćajna policija zaustavila zamenika predsednice opštine Kovin R.M. i utvrdila da vozi pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, stigao nam je posle celodnevnog čekanja email. Kako smo saznali, saopštenje je bilo na odobrenju u beogradskoj upravi, a ovakvom formulacijom smatraćemo da je potvrđena naša pretpostavka. Zamenik predsednice opštine Kovin, Sanje Petrović, na svom fejsbuk profilu negira navode i tvrdi da svi koji ga poznaju znaju da narkotici i on ne idu zajedno.

„Svako ko me makar malo poznaje zna da se bilo kakva vrsta droge i moje ime ne mogu naći u istom kontekstu i nikako ne mogu ići zajedno.
Kako bih to dokazao činjenicama, a ne samo rečima, jutros sam na lični zahtev i uz nadzor ovlašćenog lica uradio test na psihoaktivne supstance i rezultati su naravno pokazali da nisam pozitivan i da nema narkotika ni u tragovima u mom organizmu.
Hvala svakome ko nije poverovao u razne priče koje kruže gradom i društvenim mrežama, pogotovu one priče kako sam ne daj Bože na kokainu“- piše on na svom FB profilu u javnoj objavi, uz priložen dokaz laboratorijskih analiza iz privatne klinike u Beogradu, gde su nalazi negativni.

No, brojni izvori tvrde suprotno. A vidimo i policija ne može da negira da je bio pozitivan na narkotike u momentu kada je zaustavljen.

Kako piše Pančevo Si Ti, zamenik predsednice opštine Kovin je zaustavljen kod Crne Bare od strane saobraćajne policije, a sa njim u vozilu, nezvanično, bio je i predsednik Skupštine Z.B.

„Dobri dečko iz komšiluka“, tako ga opisuju oni koji ga poznaju od malena, nenametljiv i fin. R.M. je uplovio u političke vode isto tako nenametljivo i fino, obavljajući poslušno poverene uloge i revnosno zastupajući stranku. To ga je smestilo prvo među većnike, a potom u fotelju pomoćnika predsednice, i najzad na mesto zamenika predsednice opštine Kovin. Ipak, R.M: je ona osoba koja vam neće dati odgovor ako pitate ko je od pozvanih gostiju za Dan opštine došao da prisustvuje? Udaljavaće se od novinara uz ogradu: „Pitajte Natašu, ne znam ja“, ali će zato zameniti predsednicu gde god ona ne ide ni po službenoj dužnosti.

Ali on jeste bio i onaj fini momak i bot za primer koji je bez oklevanja nazvao učesnike protesta 1 od 5 miliona u Kovinu, „narkomanima“.

R.M. je po biografiji sa opštinskog sajta završio strukovne studije u Kraljevu i stekao zvanje strukovni ekonomista.

U kalkulacijama za novo ime na čelu opštine i njegovo se pojavljivalo kao moguća kombinacija, a osim što je Sanju Petrović zamenjivao u upravljanju opštinom, on je i drugi čovek u OO SNS Kovin.

U našem upitu Policijskoj upravi naglasili smo da je zakon isti za sve i da ako je informacija tačna, od odgovornosti ne može biti niko izuzet. S obzirom na visoku funkciju koju R.M. obavlja, javnost ima pravo da zna i šta je istina, ali i šta će se preduzeti?

Kovinske info

Podeli vest:
5 3 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments