Godišnji koktel u DS. Sa NPS i Pidikancima na okupu, za početak

Tradicionalni Novogodišnji koktel u prostorijama u Kovinu, Opštinski odbor Demokratske stranke nije želeo da propusti ni ovoga puta, iako je čitava opoziciona javnost ogorčena zbog krađe na izborima i u protestima kojima traži da se izbori ponište, a pre svega, otvore birački spiskovi.

U tom kontekstu i predsednik OO DS Srđan Vukša kaže: “ Ovo nije slavlje, već zahvalnost svim članovima i simpatizerima za sve ono što smo radili proteklih godinu dana, pokušavajući da zaustavimo krađe, nasilje, da pokrenemo institucije. Dogoila nam se tragedija u kojioj je samo u dva dana ubijeno dvadeset ljudi, od toga polovina su deca. Takvu zemlju mi ne želimo za decu i građane Srbije i protiv toga se borimo sredstvima koja su nam dostupna. Pokušali smo i izborima nešto da promenimo, ali jedna bezobzirna krađa, podmetanje glasača bez adrese prebivališta, , deljenje socijalnih vaučera na dan izbora, pred izbornim mestima, kupovina glasova ucenama…sve su to dela kojima se služi SNS da bi ostao na vlasti. Mi nastavljamo našu borbu da se izbori ponište, a ujedno se pripremamo za proleće. Našoj koaliciji (DS i NPS) će se pridružiti još nekoliko nestranačkih ličnosti i moguće još dve građanske stranke. Iskreno verujem da bismo u tom formatu mogli da izađemo pred građane na lokalne izbore na proleće 2024. godine“

Kao prijatno iznenađenje odzivom na koktel za predsednika demokrata bili su „Pidikanci na okupu“. Oni su doneli boce šmpanjca sa etiketom „Vukša ili Ništa“.

-DS je svih ovih godina bio tačka okupljanja pravih ljudi i mesto sa kojeg su kretale sve promene u našoj zajednici, poručio je Srđan Vukša sa godišnjeg okupljanja u prostorijama stranke u Kovinu.

M.Lj.

Podeli vest:
5 2 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments