Iz Ustanove „Lasta“:Božićni prijem na Belom dvoru

Zahvaljujući Fondaciji Nj.K.V. princeze Katarine, humanitarnoj organizaciji „Lajflajn Čikago“ kao i drugim donatorima, božićne poklone primilo je više od 1000 dece i 32 ustanove iz cele Srbije, među kojima se našla i Ustanova „Lasta“ Kovin. „Pokloni i Deda Mraz, animacija ansambla „Čigra“, muzički programi hora šabačke eparhije „Sveti Jovan Bogoslov“ i hor „Čarolija“ uveličali su ovaj veličanstveni prijem na Belom dvoru. Naši korisnici nisu skidalu osmeh sa lica“, prenosi utiske direktorka Vesna Rančić.

Prema rečima princeze „Najvažnija je ljubav“ a mi smo na ovom prijemu osetili ljubav, poštovanje i prihvatanje. Ovo je bio jedan divan skup na Belom dvoru, upravo onakav kakvi su nam praznici, veseli, srećni i divni.

„Nema lepšeg pozdrava nego onog kada su anđeli pozdravili pastire, kada se rodio Hristos. Taj pozdrav neka krasi vaša srca deco, sutra kada budete ljudi“ rekao je između ostalog episkop hvostanski Aleksej.

Zahvalni smo princu Aleksandru i princezi Katarini Karađorđević na ovom bajkovitom druženju, božićnim poklonima i na ostvarenim snovima mnogobrojne dece, dodaju još iz „Laste“.

Preuzeto sa sajta opštine Kovin

Foto: sa sajta Ustanove „Lasta“

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments