Kovin: Vlasnica trafike goloruka napala naoružanog pljačkaša

Za nepunih 20 dana, u kovinskoj opštini treća pljačka. Jutros, nešto posle 06:00 časova, maskirani naoružani napadač upao je u trafiku na uglu Cara Lazara i Ive Lole Ribara. Po rečima vlasnice Maje Ćuković, koja je u to vreme otvarala trafiku, naoružani napadač je ušao u trafiku sa uperenim pištoljem i tražio da mu preda pazar. Naša hrabra sugrađanka, suprotstavila se napadaču i odbranila svoju imovinu. Napadača je potom naterala u bekstvo, on je otrčao u ulicu Ive Lole Ribara gde je, po svemu sudeći, ostavio svoj motor i odvezao se u pravcu bolnice.

Pljačkaš na kraju nije uspeo ništa da uzme, a načinjena je mala materijalna šteta. Zbog istrage koja je u toku, nećemo izlaziti sa pojedinostima da ne bi uticali na njen tok iako postoji i snimak na kameri video nadzora, koji će, nadamo se, policiji olakšati da pronađe počinioca. Vlasnica trafike zadobila je lakše telesne povrede, a kada se sve završilo postala je svesna i straha i stresa. Ovim putem Maja Ćuković poručuje svima koji rade u trafikama, prodavnicama, kafićima da budu na oprezu i da se pripaze jer je sve više ovakvih događaja. A  najbitnije od svega je da sebe zaštite. 

Zvanično saopštenje dobićemo kad policija rasvetli slučaj.

Podsetimo, pre nove godine opljačkana je uz pretnju pištoljem prodavnica AD Podunavlje, a odmah na početku ove godine u Bavaništu su opljačkane prostorije fudbalskog kluba BSK. Ni jedan od ova dva slučaja još nije za objavljivanje pojedinosti u javnosti.

M.Lj.

Podeli vest:
5 1 vote
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments