Još jedna pljačka u Kovinu. Nezvanično, u prodavnici i majka sa detetom

U popodnevnim satima, u strogom centru Kovina, dogodila se još jedna pljačka. Opljačkana je prodavnica sportske obuće „Selena“ . Počinilac je uzeo 70 hiljada dinara i patike. Po nezvaničnim informacijama, u prodavnici je bila i majka sa detetom.

Pljačkaš sa oružjem i pokriven fantomkom ušao je i zatražio da mu daju sav novac. Kada su dve radnice koje su bile u smeni, predale novac on je tražio da izvade i novac iz sefa, što navodi na sumnju da je u pitanju neko ko dobro zna organizaciju posla i poznaje prodavnicu. Policija je još uvek na licu mesta.

Ovo je sada već četvrta pljačka u roku od mesec dana i čini se kao da je u pitanju organizovana grupa ili dobro sinhronizovane akcije. Policija ne izlazi sa zvaničnim saopštenjem, objašnjavajući da je u cilju istrage potrebno još vremena da se čuvaju informacije. To vreme kao da pljačkaši odlično koriste, postaju sve agresivniji i svakako jesu pretnja za trgovinske objekte i zaposlene.

Video snimak nam je poslala Maja Ćuković koju je pre nekoliko dana oružani pljačkaš pokušao da pokrade, no, svojom pribranošću i snalažljivošću, Maja ga je onemogućila u tome. Snimak je uznemirujući.

V.Ž.

Podeli vest:
4.7 3 votes
Oceni
guest
2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kovinac
Kovinac
3 months ago

Kovin je nekada bio miran grad, porodican. Sta se ovo desava? Policija da pod hitno pocne da radi ono sto im je u opisu posla!

Pera
Pera
3 months ago

Policija cuti jer ne mogu nista da nadju, prodje vreme i pojeo vuk magarca