Još malo mesta za organizovan doček Nove godine

Nova Godina samo što nije. Pripreme su u toku, svetiljke i jelke su već tu, dogovori o dočeku su u punom jeku. Neko će da otputuje, neko je već rezervisao mesto u nekom klubu ili restoranu, neko će kod prijatelja, neko će na organizivani koncert na nekom trgu a ima i onih koji će kako se kaže „skromno u krugu porodice“. Za sve vas koji do sada niste odlučili gde ćete provesti najluđu noć evo nekoliko ponuda u našem gradu.

Svečana sala i restoran Grand star i ove godine organizuje doček Nove godine. Uz Familija bend koji je zadužen za dobru atmosferu, uz neograničenu domaću hranu i piće i za 50 evra po osobi, možete dočekati 2024. godinu. Kako su nam rekli, ima još malo slobodnih mesta.

Hotel i Spa Grad tradicionalno organizuje doček Nove godine. All inclusive ponuda za najluđu noć obuhvata neograničenu domaću hranu i piće, a za dobro raspoloženje su zaduženi Miloš i Maja sa bendom. Cena ovog aranžmana je 60 evra po osobi i još nekoliko slobodnih mesta je ostalo. Međutim, u hotelu nude i aranžmane sa dva i tri noćenja uz korišćenje sadržaja, kao produžetak dočeka.

Što se klubova i kafića u Kovinu tiče nema organizovanog dočeka, osim Caffe bar 013 u centru Kovina, koji svojim posetiocima nudi neograničeno meze, piće dobrodošlice i besplatne koktele tokom cele večeri. Rezervacija košta 1000 dinara, a mesta su skoro popunjena.

M.Lj.

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments