Karatisti Radničkog na prvenstvu Srbije

Minulog vikenda u Čačku je održano prvenstvo Srbije za kadete i juniore i trofej Srbije za mlađe seniore u katama i borbama u ekipnoj i pojedinačnoj kategoriji. U kategoriji mlađih seniora u katama ekipno prvo mesto zauzeo je Karate klub Radnički Kovin u sastavu: Andrija Đokić, Strahinja Đorđević i Nikola Caran. U pojedinačnoj konkurenciji, Andrija je bio treći, dok je Strahinja osvojio drugo mesto.

U kategorijama kadeta i juniora u katama ekipno, kata tim devojaka u svom prvom nastupu u sastavu: Bojana Kiferov, Selena Đorđević i Isidora Smiljkić nije uspeo da se umeša u borbu za neku od medalja, dok je tim momaka bio daleko uspešniji. Petar Vučić, Saša Đurić i Tadija Milošević su u sastavu kadetsko-juniorskog kata tima, takođe na svom debiju izborili naslov vicešampiona Srbije. U pojedinačnoj konkurenciji kod juniora Saša Đurić nije imao značajniji nastup.

Jedini predstavnik karate kluba u borbama na prvenstvu Srbije. Strahinja Vajić je u konkurenciji kadeta u kategoriji do 52 kilograma, nakon uvodne pobede, pretrpeo poraz, da bi opet slavio u meču za treće mesto i time osvojio bronzanu medalju, petu po redu za svoj klub na nacionalnom takmičenju.

Čestitamo svim članovima kluba na ostvarenim rezultatima na prvenstvu Srbije.

M. Ljiljanić

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments