Odbornica podnela ostavku, usvojeni planovi i predlozi, zamenjeni članovi nadzornog i školskog odbora. Skupština po 35. put ukratko!

Na 35. zasedanju Skupštine opštine Kovin potvrđena je ostavka odbornice Vesne Vojinović koja je bila na izbornoj listi Aleksandar Vučić- za našu decu i kao takva ušla u odbornički saziv. Opštinska izborna komisija će zasedati i predložiti sledećeg sa naprednjačke liste, pšto bi Skupština trebalo da usvoji na anrednoj sednici.

Četrdeset odbornika koliko je učestvovalo u radu današnje desetominutne Skupštine, imalo je još šest tačaka dnevnog reda pred sobom. Onako kako ih je predložilo opštinsko Veće ili stručna sluš-žba usvojene su bez diskusija i rasprave.

Usvojen je predlog odluke o pravim i uslugama socijalne zaštite, izveštaj o izvršenju budžeta, data je saglasnost na prvu izmenu programa poslovanja JP „Kovin gas“, imenovan je Lokalni savet roditelja, razrešen je i zamenjen jedan član Nadzornog odbora Ustanove za sport i zamenjen jedan član Školskog odbora u školi u Gaju.

Detalj sa skupštine pogledajte u video materijalu:

V. Živkov

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments