Otvorena još jedna prodavnica AD „Podunavlje“ u Kovinu

30.04.2024. – Baš pred praznike AD „Podunavlje“ Bačka Palanka otvorilo je 55. maloprodajni objekat u opštini Kovin. U svečanoj i šarenoj atmosferi, uz promociju novih proizvoda, artikala privatne robne marke, suhomesnatih proizvoda i sireva koji su novi u ponudi, otvorena je prodavnica u ulici Petra Drapšina broj 73, nekadašnja Alfa, kod Čikljana.

Ovo je, verovatno, najlepši objekat koji je Podunavlje do sada otvorilo u opštini Kovin, saglasni su mnogi, jer je u pitanju moderan i prostran ambijent, sa izuzetnim asortimanom.

Ivana Grubiša rukovodilac marketing službe ove kompanije, izrazila je veliko zadovoljstvo što se kompanija i dalje širi u kovinskoj opštini, a planovi tek predstoje i za uređenje drugih objekata. Podunavlje je u Kovinu prošle godine proslavilo svoj 15. rođendan, a uz Bačku Palanku gde je sedište kompanije, Podunavlje ukupno broji 139 maloprodajnih objekata sa dva velika distributivna centra: jednim u Bačkoj Palanci i drugim u Kovinu, za ovaj deo Srbije prema Kragujevcu.

Da bude blizu potrošačima koji žive u Kovinu kod Čikljana i u okolini, Podunavlje je već naviklo svoje kupce, prodajnim objektom Sloga. S obzirom da se otvorio prostor za preseljenje bukvalno preko ulice, to su u kompaniji videli i iskoristili kao dobar poslovni potez. Dobili su mnogo više prostora i bolji prilaz samoj prodavnica:

Zbog povećane potražnje i frekvencije ljudi na tom prostoru, odlučili smo se za preseljenje, da bi smo ponudili bolje uslove, veći asortiman, bolju uslugu u svakom smislu. Na odluku da otvorimo objekat baš na ovom mestu uticala je i činjenica  da je upravo ovaj objekat uvek bio interesantan svima koji kroz Kovin idu prema Deliblatskoj peščari ili Beloj Crkvi. – rekla nam je Ivana Grubiša. Osim prodavnice, Podunavlje je uredilo i parking ispred, kao sastavni deo njihovog brižnog odnosa prema kupcima.

Kompanija Podunavlje deo je Domaćeg trgovinskog lanca – DTL i zajedno sa drugim partnerima pristuna je na prostoru cele Srbije u preko 800 prodajnih objekata. Nova prodavnica u Kovinu pridružila se ovoj velikoj porodici.

V.Ž.

Fotografije AD Podunavlje

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments