Policijska hronika: Kovinac uhvaćen sa više od tonu duvana

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneće krivičnu prijavu protiv pedesetdvogodišnjeg muškarca, iz okoline Kovina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljeno skladištenje robe.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi pronašla i zaplenila oko 1.248 kilograma sasušenog duvana, oko 5 kilograma rezanog duvana, kao i jednu mašinu za rezanje duvana.“- stoji u saopštenju koje nam je dostavljeno.

Inače, kada je već o aktivnostima policije reč, iz nezvaničnih, ali dobro obaveštenih izvora saznali smo da u petak nije bilo pucnjave koja je prethodila hapšenju, u akciji MUP i UKP u Kovinu, o čemu su neki mediji izvestili. Policija jeste izvršila hapšenje vozača, koje je verovatno povezano sa narkoticima, prema našim izvorima, ali do pucnjave nije doško u blizini Bolnice niti bilo gde drugde. Vozač je uhapšen u blizini OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ u Kovinu, ali ni na koji način deca nisu bila ugrožena, potvrdio nam je naš izvor.

V. Živkov

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments