Preventivni pregled samo za zakazane?

03.03.2024. – Naša čitateljka D.M. poslala nam je poruku vezanu za akciju preventivnih pregleda štitne žlezde koja je bila organizovana i u Domu zdravlja u Kovinu. Njeno obraćanje odnosi se na razočarenje činjenicom da je trebalo prethodno zakazati pregled, o čemu javnost nije bila obaveštena. U njenoj poruci se kaže:

Bila sam jutros oko 10h. U čekaonici je bilo oko desetak ljudi. Sestra je izašla i pitala ko ima zakazano i saopštila nam je da oni koji nemaju zakazano neće biti pregledani. Spisak sa ljudima koji imaju zakazano je dobila jutros, a u petak joj je saopšteno da će raditi u nedelju, tako da kaže da nije znala ko je zakazivao i kako. Uzela nam je svima podatke i brojeve telefona i rekla, ukoliko se ponovo bude organizovao pregled – pozvaće nas.

Da li je ovo izdvojen slučaj ili je zaista bilo neophodno zakazati, kao i informaciju o tome gde je to bilo naglašeno, potražićemo od nadležnih sutra, kad budu PR službe na radnom mestu.

V.Ž.

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] – Bila sam jutros oko 10h. U čekaonici je bilo oko desetak ljudi. Sestra je izašla i pitala ko ima zakazano i saopštila nam je da oni koji nemaju zakazano neće biti pregledani. Spisak sa ljudima koji imaju zakazano je dobila jutros, a u petak joj je saopšteno da će raditi u nedelju, tako da kaže da nije znala ko je zakazivao i kako. Uzela nam je svima podatke i brojeve telefona i rekla, ukoliko se ponovo bude organizovao pregled – pozvaće nas. – Ovako je napisala naša čitateljka u komentaru ispod teksta o pregledima. Još nekoliko njih je to potvrdilo, te smo od Doma zdravlja tražili proveru tih navoda. Preventivni pregled samo za zakazane? – Kovinskeinfo […]