Pritužba na sadržaj ankete na portalu

13.06.2024. – Odbornik SNS u novom sazivu Skupštine opštine Kovin ( verovatno da će biti i potvrđen mandat, spram rednog broja na listi kandidata koalicije Aleksandar Vučić- Kovin sutra), Branko Vulićević, posle objavljivanja ankete na našem portalu, izjavio je pritužbu sledeće sadržine:

Smatram da ste izvršili javno ponižavanje i omalovažavanje lica u vašoj objavi. Ne znam koji je vaš cilj i šta ste hteli da postignete sa tim, ali je u svakom slučaju uvredljivo!

Smatram da imate pravo da objavljujete šta vi želite i mislite da treba jer je vaša uredjivačka politika vaša stvar, ali dezinformisanje gradjana i pokušaj nipodaštavanja ljudi je neetički totalno… Ne vidim ni jedan jedini razlog da pored mog imena stoji i nadimak, kojeg se naravno ne stidim.“

Mi smo, naravno, odmah pošto je gospodin Vulićević ukazao na to da nije saglasan, putem jedne direktne poruke, ispravili podatak u anketi, ali nam je do kraja ostalo nejasno: šta je dezinformisanje javnosti i zašto se ljuti ukoliko se nadimka ne stidi? Tačno je da gospodina Vulićevića svi znaju kao Bulidžu, bolje nego po imenu i prezimenu ( što je čest slučaj u maloj sredini), a pošto je novo ime na odborničkoj listi SNS, smatrali smo da bi čitaocima koji glasaju, bilo jasnije o kome se radi. Nesumnjiva je njegova popularnost među čitaocima i Kovincima, jer on trenutno vodi po anketi na našoj internet stranici Kovinske info, u kojoj pitamo Koga biste vi za predsednik/cu od ponuđenih sedam imena?

Uostalom, primera za navođenje nadimka pored imena i prezimena ima na stotine. Pomenimo Bidžu, Raku, Palmu, a ima ih i u našoj sredini koji su i na izborni listić dodavali nadimak, smatrajući da će bolje ukazati biračima o kome se radi.

Kako god, gospodinu Vulićeviću se izvinjavamo ako je imao neku neprijatnost. Mi nismo ni jednu neistinu izneli, osim što smo pokušali da budemo precizniji.

Nadamo se da će ipak kao odbornik ili na nekoj drugoj funkciji Branko Vulićević sarađivati s nama, kao izabrano ili imenovano lice. Mi smo otvoreni za saradnju.

Redakcija Kovinske info

Podeli vest:
5 1 vote
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments