Saopštenje „Kreni-promeni“- Sledeći korak je pobeda, a možemo pobediti samo zajedno

Savo Manojlović, kandidat za gradonačelnika, foto „Kreni-promeni“

26.04.2024. – Jedno od najčešćih pitanja koje smo dobijali u protekle dve godine bilo je: „Kada ćete se kandidovati?!“. Sa ovim pitanjem najviše se suočavao naš Savo Manojlović. Pre dva dana smo odlučili i objavili da izlazimo na predstojeće beogradske izbore i da će Savo biti naš kandidat za gradonačelnika. Sledeći korak je – pobeda, a možemo pobediti samo zajedno! Na samom početku kampanje potrebno nam je mnogo štampanog materijala, letaka, plakata, bedževa kako bi brendirali našu listu i naš slogan.

Juče smo Savo i ja išli u Novi Sad kako bi i u tom gradu predstavili kandidata Kreni-Promeni za gradonačelnika ovog grada. Ljudi su nam svirali iz drugih automobila, mahali i dobacivali kroz prozor: “I JA SAM BEOGRAD!”. Bili smo iznenađeni ali i presrećni što je slogan naše kampanje tako brzo prihvaćen. Važno je da slogan i sve naše aktivnosti u kampanji vidi što više ljudi. U tom poslu ne možemo računati na medije, ali možemo na svakog od vas. Danas smo takođe objavili i da u Sremskoj Mitrovici izlazimo na izbore.

Da bismo uradili prvu količinu potrebnog  materijala (plakata, flajera, bedževa)  potrebno nam je 500.000 dinara. To znači da nas 500 treba da donira 1000 dinara kako bi prikupili potreban iznos.

Redovni lokalni izbori raspisani su u 88 gradova i opština. Mi ćemo izaći tamo gde imamo dobro razvijenu strukturu. Kao što citat kaže “Sloboda se ne dobija, sloboda se osvaja”. Mi ćemo osvajati slobodu korak po korak. Od mesne zajenice, opštine, gradova pa do konačno i cele Srbije. Juče i danas predstavili smo naše kandidate za gradonačelnike Novog Sada i Sremske Mitrovice. Promene su počele. 

Hvala vam što nas, kao i uvek, podržavate! Zajedno smo u borbi za slobodnu Srbiju, jer – i ti si Srbija. Do pobede!

Nikola Stanković i Tim Kreni-Promeni

Klikom na link Donacije – Kreni-Promeni možete naći uputstva za donacije

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments