Saopštenje koalicije Pokreni se za Kovin-Srđan Vukša: Glas podrške 29. i 30. aprila. Vreme za dijalog i saradnju politike i građana

Uoči lokalnih izbora koji su zakazani za 02. jun, politička scena u Kovinu dobija novu dinamiku sa potpisivanjem koalicionog sporazuma između Demokratske stranke (DS) i Narodnog pokreta Srbije. Koalicija Pokreni se za Kovin – Srđan Vukša, obećava da će uneti svežu perspektivu u lokalnu politiku i ponuditi građanima kvalitetna rešenja za izazove koji ih očekuju. Ključni deo ovog sporazuma je zajednička vizija za budućnost Kovina, koja se zasniva na transparentnosti, odgovornosti i uvažavanju svih građana.

Obe stranke su istakle važnost zajedničkog rada na rešavanju problema sa kojima se Kovin suočava, kao što su infrastrukturni projekti, ekonomski razvoj i unapređenje kvaliteta života svih građana.

Najava koalicije Pokreni se za Kovin da će organizovati overu potpisa građana koji podržavaju ovu listu u prostorijama DS-a otvara vrata za aktivno učešće građana u političkom procesu. Ovo je prilika za svakog pojedinca da izrazi svoju podršku novom političkom pravcu u Kovinu i da aktivno doprinese stvaranju bolje budućnosti za zajednicu. U narednim nedeljama, očekuje se intenzivan rad koalicije Pokreni se za Kovin – Srđan Vukša na terenu, kako bi se predstavili građanima i razgovarali o njihovim potrebama i problemima. Ovo je vreme za dijalog, saradnju i izgradnju mostova između politike i građana, kako bi se zajedno stvorila snažna i prosperitetna lokalna zajednica.

U svetlu ovih novih događaja, Kovin ulazi u period promena i novih mogućnosti. Koalicija Pokreni se za Kovin – Srđan Vukša predstavlja nadu za sve one koji žele da vide svoj grad pravednijim i uspešnijim. Sada je vreme da se aktivno uključimo i zajedno izgradimo bolju budućnost za Kovin i sve njegove građane.

Podsetimo, predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić raspisala je za 02. jun lokalne izbore u još 66 gradova i opština Srbije u kojima oni nisu održani u decembru 2023. godine. Time će ovi izbori biti spojeni sa već raspisanim izborima za gradsku vlast u Beogradu istog dana.

Građani kovinske opštine svoj potpis podrške koaliciji Pokreni se za Kovin – Srđan Vukša moći će da daju u ponedeljak 29. aprila i u utorak, 30. aprila od 14:00 do 20:00 časova u prostorijama Demokratske stranke.

Informativna služba koalicije Pokreni se za Kovin.

Podeli vest:
5 2 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments