Odigrano 1. i 2. kolo jesenjeg dela gradske lige u stonomtenisu; Ubedljive pobede Vatrenog Zmaja, Omladinci Gaj i Bolnice obeležile drugo kolo

U okviru prvog kola, ekipa Neprilagođenih ostvarila je dominantnu pobedu nad ekipom Omladinaca Gaj sa 4:0. Ekipa Bolnica savladala je Tri M u uzbudljivom meču rezultatom 4:3, dok je Vatreni Zmaj bio bolji od Veterana Kovin sa 4:2, Veterani Gaj bili su slobodni.

Novost iz tabora Veterana Kovin je dolazak dva pojačanja, Zorana Bradanji i Dušana Trifunovića, od kojih se očekuje da unaprede igru ekipe. Takođe, Igor Bukač se vratio u ekipu Bolnice nakon pozajmice Veteranima iz Kovina, dok je ekipa Bavanista značajno pojačana novim igračima, što najavljuje uzbudljivije i neizvesnije utakmice u narednim kolima.

Rezultati drugog kola doneli su nova uzbuđenja. Vatreni Zmaj nastavio je seriju ubedljivih pobeda savladavši ekipu Tri M sa 4:0. Bolnica je nadigrala Veterane Kovin rezultatom 4:2, dok su Omladinci Gaj slavili protiv Veterana Gaj sa 4:2.

Na tabeli, Bolnica i Vatreni Zmaj dele prvo mesto sa po 14 bodova, dok Neprilagođeni drže treću poziciju sa 12 bodova, Omladinci Gaj 10 bodova, Veterani Gaj 8 bodova, Veterani Kovin 8 bodova, Tri M

Parovi sledećeg kola: Veterani Gaj – Tri M, Vatreni Zmaj – Omladinci Gaj, Neprilagođeni – Veterani Kovin, Bolnica će u sledećem kolu biti slobodna.

M. LJ.

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments