Slava Đurđevdan proslavljena u prostorijama Demokratske stranke

07. 05. 2024. – U prostorijama Demokratske stranke 06. maja svečano je obeležen Đurđevdan, jedan od najvažnijih praznika za članove ove političke organizacije. Slavski kolač je osveštao otac Dušan Vasić, čime je ceremonija započela u duhu tradicije i zajedništva. Pored članova Demokratske stranke, slavi su prisustvovali i brojni gosti koji su se okupili da zajedno proslave ovaj važan praznik. Atmosfera je bila ispunjena pozitivnom energijom uzn svečaersku trpezu i razgovor.

Đurđevdan predstavlja priliku za okupljanje i zajedničko slavlje, ali i za osnaživanje veza unutar zajednice. Ova proslava u prostorijama Demokratske stranke simbolizuje duh solidarnosti i tradicije koji ova politička organizacija neguje, dok se istovremeno otvara prostor za razmenu ideja i planova.

Ovo okupljanje je pokazalo snagu zajedništva i posvećenosti Demokratske stranke da istraje u borbi protiv autokratije, za slobodu, slobodne i fer izbore. I nadamo se da će ovu doslednost koju gaji Demokratska stranka, prepoznati građani Kovina na predstojećim lokalnim izborima, – reči su opštinskog odbora DS Kovin, pred veliki izazov na lokalnom planu, koji ih očekuje 02. juna.

M. Ljiljanić

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments