Na 36. zasedanju Skupštine smenjena direktorka TOO iz ličnih razloga. O dešavanju u Bavaništu bez komentara

Na 36. zasedanju Skupštine opštine Kovin jednoglasno je potvrđen mandat novoj odbornic Svetlani Petković sa izborne liste Srpska napredna stranka – Aleksandar Vučić – Za našu decu, koja je na to mesto zamenila Vesnu Vojinović koja je podnela ostavku. Dnevni red današnje sednice Skupštine opštine Kovin dopunjen je sa dve tačke od kojih je prva bila predlog rešenja o razrešenju direktora Turističke organizacije opštine Kovin. Odbornici su jednoglasno prihvatili predlog da se sa mesta direktora TO razreši Divna Kirilov, koja je 07. novembra podnela pismenu ostavku na mesto direktora TO na lični zahtev. Na njeno mesto kao vršilac dužnosti direktora TO imenovana je Marija Đondović, diplomirani pravnik iz Kovina, zaposlena u opštinskoj upravi.Druga tačka kojom je dopunjen dnevni red odnosila se na izmenu rešenja o obrazovanju Komisije za sprovođenje konkursa za izbor direktora javnih preduzeća čiji je osnivač opština Kovin, gde je za predsednika Komisije umesto Marije Đondović imenovana Tanja Božić diplomirani pravnik i za člana umesto Tanje Božić imenovana je Radmila Sikimić diplomirani pravnik. Kao i do sada i ostale tačke dnevnog reda današnje sednice Skupštine opštine Kovin izglasane su jednoglasno i bez diskusije.

Kako na zasedanju nije bilo ni pomena o incidentu koji se dogodio u ponedeljak, 13. novembra u Bavaništu, a na kojem je bio prisutan i predsednik Skupštine opštine Kovin Zoran Bradanji, iskoristili smo priliku da mu se posle sednice obratimo i zamolimo za komentar o ovom događaju koji je potresao i uzburkao našu opštinu. Bradanji je samo prošao pored našeg novinara i izašao bez reči. U neformalnom razgovoru sa pomoćnikom predsednice Dušanom Maksimovićem dobili smo potvrdu da možemo očekivati izjavu u pisanoj formi. Mi ćemo izjavu, čim je dobijemo, objaviti na našem portalu.

Divnu Kirilov smo zamolili za komentar njene smene, rekla je samo da nema ničega spektakularnog, razlog je lični i neki dalji planovi o kojima ćemo biti obavešteni.

M. Ljiljanić

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments