„Pahuljice od papira“ sleteće u Deliblato 20. decembra

Biblioteka „Bogdan Petrović“ Deliblato poziva vas da zavirite u magičan svet – novogodišnju i božićnu bajku koja će se pred vama odigrati 20. decembra. Izložba kreativnih radova „Pahuljice od papira“ uz prateći program, biće svečano otvorena u 18:00 časova. Cilj ove izložbe je promovisanje vannastavne aktivnosti „Mali preduzetnici“ učenika OŠ „Paja Marganović“, a koju vodi nastavnica Vesna Balnožan Danilov.

Kroz četiri kreativne radionice, đaci su izradili novogodišnje čestitke i druge dekorativne predmete od prirodnih materijala koje će predstaviti publici. Nakon izložbe biće organizovana prodaja radova. Svoju pomoć u realizaciji ove aktivnosti pružile su i nastavnice Biljana Pejčić, Nadica Barbuzan, Svetlana Rezač i vaspitačica Aurora Ilić. Svojom nesebičnošću i predivnim zimskim pejzažima, izložbu je podržala i slikarka Speranca Božanić. Takođe, biće izožene i dečije knjige. Umetničko veče upotpuniće i nastavnica muzičkog Violeta Pomar sa svojim učenicima, Marko Radosavljević i Milica Krčulj.

Izložba „Pahuljice od papira“ biće postavljena do 23. decembra i tada će biblioteka u Deliblatu biti otvorena za posetioce od 07:00 do 14:00 časova i od 16:00 do 20:00 časova.

M. Ljiljanić

Podeli vest:
0 0 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments