Fudbal: Kolonija prolećni deo prvenstva sa novim predsednikom na čelu

OFK Kolonija Kovin u nedelju, 24. marta započinje prolećni deo prvenstva u Opštinskoj ligi Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo. U zimskoj pauzi došlo je do malih izmena u upravi kluba i za predsednika kluba izabran je Dragan Birtašević.

Pitali smo novog predsednika kako je prošao zimski pripremni period i da li su dovedena neka pojačanja u klub?

– Pripreme su počele još u januaru treninzima u hali i u teretani. Početkom februara nastavili smo pripreme na stadionu. Odigrano je šest pripremnih utakmica, a trener Simić je zadovoljan postignutim rezultatima. Što se tiče prelaznog roka uprava je odradila veliki deo posla dovođenjem pojačanja. U klub su došli Peđa Aranđelović, Kristijan Bundra, Aleksa Dobrosavljević, Mihajlo Miuca, Đorđe Radenković i Dragan Gujaničić. Ono što mene čini srećnim je to što nijedan igrač iz kluba nije otišao, što meni govori da su svi naši momci punim srcem u Koloniji i da daju sve od sebe za ovaj klub. Pored rezultata i uspeha najbitnije je da smo mi ovde kao velika porodica, kaže predsednik Dragan Birtašević.

Kolonija će na svom stadionu odigrati prvi meč nastavka sezone protiv ekipe „Pobeda“ iz Samoša u nedelju, 24. marta sa početkom u 15:00 časova. Pozivamo sve ljubitelje sporta a posebno fudbala da dođu i da budu dvanaesti igrač i bodre naše fudbalere., poručuju iz uprave kluba

M. Ljiljanić

Podeli vest:
5 2 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments