OTVOREN PRVI MAXI SUPERMARKET U KOVINU

Nova destinacija za proverenu i kvalitetnu kupovinu nalazi se na adresi Vuka Karadžića 69

Kovin, 4. april – Bogat asortiman proizvoda i dobro poznata komšijska usluga Maxi supermarketa od danas su dostupni i meštanima Kovina. U ulici Vuka Karadžića 69 svečano je otvoren prvi Maxi supermarket u ovom mestu, dočekavši kupce sa bogatom ponudom proizvoda visokog kvaliteta i moderno opremljenom ambijentu.

Prostirući se na više od 400m2 nova prodavnica uređena je po najsavremenijim standardima, a među brojnim artiklima koji se u njoj mogu pronaći posebno se ističe široka ponuda svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa, kao i svežih peciva Maxi pekare. Uz komšijsku uslugu zaposlenih, efikasna kupovina osigurana je i kroz mogućnost plaćanja na tri regularne i dve samouslužne kase.

U ovom Maxi supermarketu kupci mogu pronaći bogatu ponudu privatne robne marke koju odlikuje odličan odnos cene i kvaliteta. Veliki broj ovih proizvoda obeležen je plavom oznakom „Omiljene cene“ koje su uvek niske i menjaju se na nedeljnom nivou. Tako kupci lako mogu obaviti kvalitetnu i povoljnu nabavku.

Otvaranjem prvog Maxi supermarketa u Kovinu, Delez Srbija je stanovnicima ovog grada obezbedila novo mesto za proverenu i prijatnu nabavku. Na ovaj način kompanija nastavlja svoju misiju pružanja kvalitetnog iskustva nabavke po najvišim svetskim standardima što većem broju kupaca širom zemlje.

Maxi PR

Podeli vest:
4 4 votes
Oceni
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments